Campings - AKC

Ga naar de inhoud

Campings

Evenementen > Campings
Camping De Roseboom ligt midden tussen de weilanden en in een bosrijke omgeving. Bij iedere caravanplaats is een zuil met een waterkraan, afvoer en een aansluitpunt voor elektra. Er is een modern toiletgebouw met 5 toilet/douchecombinaties en één apart toilet en één aparte douche. In totaal dus 6 douches en 6 toiletten, verwarmd door vloerverwarming.

Reisafstand 3,9 km, 7 min.

Onze rustige camping ligt ten zuiden van Apeldoorn in het dorpje Oosterhuizen, op de overgang van Veluwe naar IJsselvallei. Meer bekende dorpen in de directe omgeving zijn Beekbergen, Loenen (Gld) en Klarenbeek. Onze camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Bij ons gaat u niet op in de massa en rust is het belangrijkste kenmerk. Kwaliteit en goed gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Reisafstand 6,7 km, 9 min.

Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 9 plaatsen voor sta-caravans, 26 toeristische en 8 seizoenplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Behalve de locatie zelf, biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet, als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.

Reisafstand 5,5 km, 10 min.

Deze camping ligt midden tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen.
Het recratiegebied Bussloo, een groot en zeer mooi natuurgebied met verschillende stranden, waaronder een naturistenstrand, bevindt zich letterlijk aan de overkant van de camping. Wat dacht u van de thermen Bussloo, viswater, een golfbaan, een Pitch en Putt terrein en zwemwater. Allemaal op loopafstand! Het gebied leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen in een mooie landelijke omgeving.

Reisafstand 16,0 km, 16 min.

Deze campeerplaats ligt in het centrum van Apeldoorn. Er is een (vuil)container. Verder zijn er geen voorzieiningen.
Reisafstand 5,8 km, 10 min.Camperplaats Apeldoorn Zwitsal Terrein
Bijzondere industriële locatie (voormalig fabrieksterrein Zwitsal) gelegen langs het Apeldoorns Kanaal. Gebruik ingang Noord (Vlijtseweg 140). Op vertoon van parkeerticket gratis gebruik van camperservicestation Lierderholt.

Reisafstand 7,5 km, 12 minuten
Copyright AKC, laatste update 03-10-2022
Terug naar de inhoud